+36-30-977-6395
Kérdése van?
Hívjon minket bizalommal!
Kategóriák
Tekintse meg áruházunk választékát! Amennyiben nem találja a megfelelő terméket, vegye fel a kapcsolatot velünk.
Cégünk vállalja egyedi rozsdamentes bútorainak tervezését és gyártását.
Kategóriák

Pályázatok

Kedvezményezett: iNOX Design Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Bútor tervezés és gyártás hatékonyságának növelése
Szerződött támogatás összege: 69 523 713,-Ft
Támogatás intenzitása: 70,00 %
A fejlesztés célja:
A bővülő, egyre magasabb minőséget igénylő és komplexebb vevői megrendelések zavartalan teljesítése érdekében hajtunk végre eszköz beszerzéseket. A következő eszközök beszerzése fog megvalósulni: Fujitsu CELSIUS H7510 munkaállomás, Fujitsu CELSIUS W5010 munkaállomás monitorral, Solid Edge Classic tervező szoftver és TruBend 5130 (B23) élhajlító A nagyobb hozzáadott értéket képviselő bútorok készítéséhez szükséges a gyors és pontos gyártásra alkalmas Trumpf élhajlító. A Trumpf hálózatba kötve közvetlenül tud kommunikálni a Solid Edge tervezővel, amelyben a Fujitsu munkaállomások tervezésre optimalizált kialakítása is közreműködik, biztosítva a digitalizált kommunikációt. A szoftver és hardver beszerzésekkel a tervező kapacitás hiányon is tudunk enyhíteni. Az eszköz beszerzésen kívül támogatásra kerül dolgozóink bérének és a felmerülő anyagköltségek egy része.
A tervezett beruházás jelentős lépés lesz cégünk fejlődésében, mivel a technológia fejlesztéssel tartósan magas minőséget, gyors munkavégzést, digitális adatkommunikációt tudunk kiépíteni. Javul a hatékonyságunk, így biztos alapokon fejlődhetünk tovább. A fejlődésünk kisebb környezetterheléssel, hatékonyabb munkavégzéssel társul és már rövidtávon is további biztos munkahely teremtéssel – 1 fő tervezőmérnök, 1 fő cncgépkezelő -jár. A projekt tervezett megvalósulásának időpontja: 2022.04.30.
A projekt tényleges fizikai befejezés dátuma: 2022.03.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00053
Kedvezményezett: iNOX Design Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: „Az iNOX Design Kft. ügyviteli folyamatainak menedzselése vállalatirányítási rendszer bevezetése révén”
Szerződött támogatás összege: 6 520 800,-Ft
Támogatás intenzitása: 40,00 %
Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt megvalósulásával bevezetésre kerül helyben telepített vállalatirányítási rendszer, a projekt sikeres megvalósításához szükséges technikai hátteret biztosító hardverek, illetve szoftverek beszerzésre kerülnek, valamint a projekthez kapcsolódó tanácsadások, bevezetési szolgáltatások is megvalósulnak, mellyel minőségi fejlődést tudunk elérni vállalkozásunk mindennapi életében. A projekt eredményeképpen társaságunk pénzügyi, működési, értékesítéshez, iratkezeléshez kapcsolódó folyamatai átláthatóbbá válnak. Ezzel közvetlenül vállalatunk hatékonyabb működését, közvetve pedig versenyképességünk növekedését, piaci helyzetünk javulását segítik elő, ami hosszú távú fenntarthatóságunkhoz és működtethetőségünkhöz járul hozzá.
A projekt tervezett megvalósulásának időpontja: 2022.03.31.
A projekt tényleges fizikai befejezés dátuma: 2022.09.30.
A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02078
Kedvezményezett: iNOX Design Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: iNOX Design Kft létszámbővítése
Szerződött támogatás összege: 18 192 720,-Ft
Támogatás intenzitása: 70,00 %
A fejlesztés célja:
Főtevékenységünk 31.02 Konyhabútor gyártás, ami rozsdamentes lemezből készített konyha-, éttermi és egyéb bútorok gyártását jelenti, de fával borított bútorokat, labor felszereléseket is gyártottunk már.

Termékkörünk részletesen a www.inoxdesign.hu lapon látható. Bérmunkában műszaki tervezést is végzünk, ill. a múlt évben támogatás segítségével vásárolt élhajlító és lemezvágó gépekkel bérmunkákat is tudunk végezni.

A tervezett eszköz és humán fejlesztéssel olyan technológia fejlesztést tervezünk végrehajtani, amellyel több lábon állva, biztos alapokon fejlődhetünk tovább. A bővülő vevői megrendelések és egyre komplexebb igényeik zavartalan teljesítése érdekében tervezünk további eszköz beszerzéseket.

Költségcsökkentés és árbevétel növelés érdekében saját és lízing forrásból venni fogunk egy Opel Vivaro vagy Renault Trafic kisteherautót (a kereskedői árajánlattól függ a típus), amellyel a kisebb mennyiségű és méretű fém alapanyagok és segédanyagok telephelyre szállítását, valamint a késztermékek vevőhöz történő szállítását fogjunk megoldani. A teherautó miatt két fővel növeljük a létszámot (sorőr-szerelő és szerelő).

A vevőink egyre gyakrabban bíznak meg minket a megrendelt termék megtervezésével is, ami meghaladja már a tervező kolléga kapacitását. Ezért tervező gyakorlattal rendelkező gépészmérnök, vagy gépész technikus kollégát kívánunk felvenni, számára szükséges egy asztali számítógépes munkaállomás beszerzése nagyteljesítményű géppel, amely alkalmas a 3D-s tervező szoftver futtatására és alkalmazására.

A piaci igények kiszolgálása érdekében tehát bővíteni fogjuk a létszámunkat. A projekt keretében felvételre kerül 1. 3D-s tervező, 1 fő 2. gépkocsivezető-szerelő, 1 fő 3. helyszíni szerelő, 1 fő. Valamennyi kollégát teljes munkaidőben fogjuk foglalkoztatni, melyhez 24 hónapon át kérünk támogatást.

A projekt tervezett megvalósulásának időpontja: 2022.12.30.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00356
Kedvezményezett: iNOX Design Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Versenyképességünk növelése innovatív lemezmegmunkáló gépek és tervező szoftver vásárlása révén
Szerződött támogatás összege: 9 157 839,-Ft
Támogatás intenzitása: 40,00 %
A fejlesztés célja:
Műszaki tervező és lemezmegmunkáló kapacitásunk bővítése korszerű Solid Edge tervező szoftverrel és CNC vezérlésű gépekkel.

Az új élhajlító gépünk max. 2500 mm hosszúságban tud hajlítani. Ez a kisebb méretű alkatrészek, a tervezett napelem konzolok elemeinek gyártását teszi gazdaságosabbá, mivel nem kell a kisebb alkatrészek hajlításához a nagy gépet is használni. Az új gépnek köszönhetően teljesen el tudjuk majd különíteni az élelmiszeripari felhasználásra kerülő alkatrészek gyártását az ipari felhasználásra kerülő alkatrésztől.

A lemezvágó ollóval a gyártás előkészítés során a lemeztáblákból tudjuk az egyszerűbb geometriájú alkatrészekhez szükséges terítékeket méretre vágni (jelenleg bérmunkában vágatunk), majd a szükséges hajlítási feladatokat elvégezni. Az olló segítségével megfelelő pontosságú darabokat tudunk szabni. A napelem konzol alkatrészei ilyen vágásokat igényelnek, ezért gyorsan, nagy db számban tudunk vele vágni, előkészíteni a hajlítást. Az új gépek fajlagosan kisebb energia felvétellel dolgoznak, így gazdaságosabb, környezetkímélőbb munkavégzést tesz lehetővé.

Az új fejlesztésű (2018. évi) Solid Edge tervező szoftver egyedülálló Szinkronmodellezési Technológiája bármely modell esetén egyszerűbbé, gyorsabbá tesz bármely manipulációt. A projekt befejezése után olcsóbban, gyorsabban, kisebb energia felhasználással, tehát hatékonyabban tudunk dolgozni. Emellett új termékeket fogunk tudni előállítani (konzolok, szénacél termékek), újabb piaci szegmensekbe belépni.

A projekt tényleges megvalósulásának időpontja: 2019.09.16.
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02466
Szállítás: 990 Ft, vagy ingyen
0-24 hotline: +36 70 935 4670
100% visszavásárlási garancia
i
Nézzen szét termékeink közt vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy átbeszélhessük egyedi igényeit. Kérdés esetén várjuk hívását minden hétköznap 8 és 17 közt. Amennyiben személyesen kívánja megtekinteni a termékeinket, várjuk kecskeméti telephelyünkön:
6000 Kecskemét, Békéscsabai út 2/a. Kapcsolatfelvétel
Webáruház készítés
2019-2021 © Minden jog fenntartva! - inoxdesign.hu