+36-30-977-6395
Kérdése van?
Hívjon minket bizalommal!
Kategóriák
Tekintse meg áruházunk választékát! Amennyiben nem találja a megfelelő terméket, vegye fel a kapcsolatot velünk.
Cégünk vállalja egyedi rozsdamentes bútorainak tervezését és gyártását.
Kategóriák

Információk

Rólunk

Cégünk, az iNOX Design Kft. fő profilja a rozsdamentes nagykonyhai, vendéglátóipari bútorok, berendezések, illetve élelmiszeripari berendezések tervezése és gyártása. Szolgáltatásaink akár a helyszíni felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig terjed, így levéve a terhet partnereink válláról. Eltökélt célunk a piacot minőségi termékekkel kiszolgálni, így elérve, hogy partnereink bizalommal forduljanak hozzánk. Mi minden nap azon dolgozunk, hogy partnereink kéréseinek eleget tegyünk és a problémáikra a lehető leggyorsabban megoldást találjunk. 

Főbb termékeink: előkészítő asztalok, tároló asztalok, mosogatók, elszívó ernyők, melegentartók fali polcok, szekrények, tároló állványok, kocsik, kiszolgáló pultok, catering eszközök, illetve ezek mellett az elmúlt években tapasztalatot szereztünk a ma nagy népszerűségnek örvendő sreet food autók beépítéséről is.  Standard termékeinken kívül kiemelt figyelmet szentelünk az egyedi berendezések, termékek gyártására, amelyekről igény esetén előzetes műszaki terveket, látványterveket is tudunk prezentálni.

Szolgáltatásaink:

 • Műszaki tervezés
 • Rozsdamentes nagykonyhai bútorok gyártása
 • Élelmiszeripari berendezések, eszközök gyártása
 • Üzletberendezések gyártása
 • Egyedi gyártás
 • Látványtervek készítése

Kinek kínáljuk?

 • Konyhatechnológiai cégeknek
 • Élelmiszeripari cégeknek
 • Éttermek, üzemi konyhák, pékségek
 • Étkeztető cégek
 • Légtechnikai cégek

Választható fizetési módok

Készpénzzel a helyszínen

Előre utalással

Utánvéttel

Banki utalás

Szállítás

A szállítási határidők, aktuálisan a leterheltségtől és a megrendelés mennyiségétől változó lehet.
Erről aktuálisan minidig előre tájékoztatjuk a vásárlóinkat a megrendelés előtt.
A szállítási költségek Magyarországon belül távolságtól, mérettől, súlytól és megrendelés mennyiségétől függően változnak. Ezek költségeit a megrendelés előtt egyeztetjük vásárlóinkkal.

Választható szállítási módok

Kiszállítást kérek
Kiszállítás egyedi megegyezés szerint. Saját teherautónkkal vagy szállítmányozó partnercégünk segítségével biztosítjuk.

Személyes átvétel telephelyünkön

Garancia

Termékeinkre 12 hónap jótállási időt vállalunk, átrozsdásodásra 10 év garanciát biztosítunk rendeltetésszerű használat mellett.

GY.I.K. - Gyakran ismételt kérdések

Elfelejtettem a jelszavamat, hogyan kérhetek újat?

A Bejelentkezés során rendelkezésre áll az "Elfelejtett jelszó" opció. A linkre kattintva meg kell adni az érintett email címet. Amennyiben az email cím megadása sikeres és az adott email címmel létezik regisztráció, akkor lehetőség van egy új jelszó beállításra.

Elfelejtettem az email címemet, amellyel korábban beregisztráltam. Mi a teendő?

Ezzel kapcsolatosan, kérjük, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a következő linken keresztül: Kapcsolatfelvétel

Regisztráltam az oldalon, de nem kaptam meg emailben az üdvözlő levelet. Mi ilyenkor a teendő?

Ebben az esetben kérjük ellenőrizze levelezőprogramjának Levélszemét vagy SPAM mappáját. Ha továbbra sem találja, akkor valószínűleg a regisztráció során rosszul adta meg email címét. Kérjük, próbálkozzon meg ismételten a regisztrációval. Amennyiben a rendszer ezt lehetővé teszi, az a rosszul megadott e-mail címre utal. Amennyiben a regisztráció során hibaüzenet jelenik meg, arra hivatkozva, hogy adott email címen már regisztráltak korábban, és pár órán belül sem kap aktiváló linket, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a következő link segítségével: Kapcsolatfelvétel

Megváltoztak a regisztráció során megadott adataim. Hogyan frissíthetem az adataimat?

Sikeres bejelentkezés után a saját profil adatoknál változtathatja meg a korábban megadott személyes adatait. Amennyiben akadályba ütközik, kérjük, keresse fel az ügyfélszolgálatunkat a következő linken keresztül: Kapcsolatfelvétel

Amennyiben a további kérdései lennének, kérjük, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken, vagy használja a Kapcsolatfelvétel lehetőséget!

A rozsdamentes anyagról

1.4301 - KO 33 - AISI304
A korrózióálló anyagok leginkább használt fajtája. Ausztenites, króm-nikkel acél, kiemelkedően jó korrózióálló tulajdonságokkal,hidegalakíthatósággal és hegeszthetőséggel rendelkezik. Víz-, vízgőz- és légnedvesség-álló, továbbá ellenáll a gyenge szerves- és szervetlen savaknak. Ellenáll az 52%-os salétromsavnak, a hidegen hígított organikus savaknak, a lúgos kémhatású oldatoknak és a sóoldatoknak (ami nem klorid,szulfit vagy szulfát). 6mm lemezvastagságig ellenáll a kristályközi korróziónak utólagos hőkezelés nélkül is. Alapban nem mágnesezhető, az utolsó hidegalakítás hőkezelés nélkül enyhe mágnesezhetőséget okoz. Jól polírozható, mélyhúzható, peremezhető és körözhető. Gázhegesztés kivételével bármilyen módszerrel hegeszthető. Hőállóság 300 °C-ig. Felhasználás: Gépipar, nukleáris ipar, építőipar, közlekedési berendezések, élelmiszeripar, gyógyszerészeti és kozmetikai ipar, vegyipari készülékek, egészségügyi berendezések gyártása, háztartási eszközök gyártása, gasztronómiai eszközök gyártása, dekorációs eszközök gyártása.

1.4016 - KO 3 - AISI430
Ferrites, 17% krómtartalmú acél jó korrózióálló képességgel. Mágneses, könnyen polírozható, húzható és hajlítható. Hegesztés esetén a varrat mentén elridegedés figyelhető meg és csökken a korrózióálló képesség. Felhasználás: Igen sokrétű. Víz-, nedvesség-, sav- és alkoholállóságának köszönhetően elektromos háztartási készülékek gyártása, vendéglátóipar, élelmiszeripar, építőipar, belsőépítészet, bútorgyártás, orvostechnika, vegyipar. Viszonylag jó korróziálló tulajdonságáról és feldolgozhatóságáról ismert.
Szállítás: 990 Ft, vagy ingyen
0-24 hotline: +36 70 935 4670
100% visszavásárlási garancia
i
Nézzen szét termékeink közt vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy átbeszélhessük egyedi igényeit. Kérdés esetén várjuk hívását minden hétköznap 8 és 17 közt. Amennyiben személyesen kívánja megtekinteni a termékeinket, várjuk kecskeméti telephelyünkön:
6000 Kecskemét, Békéscsabai út 2/a. Kapcsolatfelvétel
Webáruház készítés
2019-2021 © Minden jog fenntartva! - inoxdesign.hu